Kuva pyöreistä taitelluista papereista

Päiväkirja

4.6.2021 Sain viimeinkin ajan psykiatrille, seitsemän kuukauden odottelun jälkeen. Toivon, että saisin jotain uutta lääkettä tai jotain. Tuskinpa saan lähetettä terapiaan, koska aiemmassa lausunnossa sanottiin, että olen kuulemma epäsopiva psykoterapiaan, mitä se sitten tarkoittaakaan.
17.5.2021 Olen voinut paremmin pari viime päivää. Minulla ei ole mitään ideaa siitä, mistä viime kirjoituksessani mainitsemani oireet johtuivat.
18.4.2021 Olen tuntenut oloni oudoksi viime aikoina. Jokainen ruumiinosani tuntuu hieman puutuneelta ja rentoutuneelta, varsinkin kurkkuni, kaulani, ja rintakehäni alue. Puheäänenikin on muuttunut hieman. Aika kummallista.
8.4.2021 Olen nyt käyttänyt uutta läppäriäni kaksi päivää ja se on jumiutunut kolme kertaa. Ymmärtäisin sellaisen käytöksen, jos kyseessä olisi vanha kone, mutta otin sen juuri ulos laatikosta...
7.4.2021 Otin uuden läppärini käyttöön tänään. Kaikki tuntuu ja näyttää vähän oudolta näin aluksi, mutta kaipa siihen tottuu. Näppäimistö on hieman erilainen ja kaiuttimet ovat huomattavasti huonommat kuin entisessä läppärissäni, mutta voinhan aina laittaa ulkoiset kaiuttimet tähän, joten se ei ole kovin suuri ongelma. Lisätty myöhemmin: Olen käyttänyt läppäriä nyt parin tunnin ajan ja se on jo alkanut jumiutumaan välillä... Onpas kiva.
4.4.2021 Ostin tänään uuden läppärin.
3.4.2021 Ajattelin ostaa uudet läppärit itselleni ja veljelleni tässä lähipäivinä. Mietin vain sitä, mitenkähän paljon rahaa pitää käyttää, että saa kunnollisen laitteen.
1.4.2021 Hei.