NENKOWEB / Nenkon päiväkirja

17.2.2020

Katsoin tänään Netflixistä elokuvan The Red Turtle. Ja hieman lisäyksenä eiliseen kirjoitukseeni: Muistan katsoneeni Netflixistä myös yhden muun elokuvan, Ant-Manin. Lisäksi katsoin Peep Show -sarjasta ensimmäisen tuotantokauden. Siinäpä taisi tosiaankin olla kaikki, mitä olen siellä palvelussa katsonut. 2. maaliskuuta pitäisi sinne tulla Pokémon Detective Pikachu -elokuva. Saatanpa senkin katsoa sitten joskus.

16.2.2020

Asensin tänään Amazon Prime Videon PlayStation 3:seeni. Mutta en vielä rekisteröitynyt palvelun tilaajaksi. Pitänee ensin tutkailla, onko siellä tarpeeksi sisältöä. Äkkiseltään katsottuna tarjolla ei ole kovinkaan paljoa minua kiinnostavia TV-ohjelmia tai elokuvia. Yksi siellä olevista TV-sarjoista, minkä katsominen minua kiinnostaa, on Picard. Onhan sen emosarja Star Trek – uusi sukupolvi yksi lempi-TV-sarjoistani. Toinen suosikkisarjani, The Nanny, näyttäisi olevan saatavilla siellä myös. Se olisi kiva katsoa taas pitkästä aikaa. Jostain syystä sitä ei ole koskaan julkaistu Suomessa DVD:llä tai Blu-rayllä. Olisin tietysti jo ostanut sen, jos se olisi jommassakummassa muodossa saatavilla. Kuten suomalaisen Netflixin tarjonta, tuonkin palvelun sisällön määrä vaikuttaa aika pieneltä. Mikähän syy sen takana on? Veljeni ja äitini ovat käyttäneet Netflixiä viime keväästä asti, jos oikein muistan. Katsottavat ohjelmat ovat heiltä jo loppu, ennen kuin vuottakaan on kulunut. Itse olen muistaakseni katsonut sieltä vain elokuvan Prinsessan ryöstö. Sitäkään elokuvaa ei enää ole siellä saatavilla. Onkohan siinä hirveästi järkeä, että tarjonta on alun perin jo heikkoa, ja sitten vielä ohjelmia poistetaan. Yleensähän oletus on, että ohjelmien määrä kasvaa ajan kuluessa. He tuntuvat tekevän asiat takaperin.

15.2.2020

Kävin tänään ostoksilla. Ostin pakkauksen, jossa on kirja ja pehmolelu. Kirja on nimeltään Missä Puppe piileksii? Pehmolelu taas puolestaan esittää Puppe-koiraa. Oikeastaan ostin paketin lelun takia. Pitäähän kolmekymppistenkin ostella välillä leluja itselleen. Puppe-kirjat olivat lapsuudessani lempikirjojeni joukossa. Lainasimme niitä aina kirjastosta. Joten totta kai ostin heti pikkuisen Puppe-lelun, kun sen näin kaupassa.

14.2.2020

Kuten päiväkirjani edellisessä versiossa mainitsin, sain Luigi’s Mansion 3 -pelin joululahjaksi. En ole kovinkaan montaa kertaa pelannut sitä. Aloitin pelaamaan sitä äitini kanssa kaksinpelinä joulun jälkeen. Nyt kuitenkin aikataulutuksen kanssa on paljon ongelmia. Emme ole voineet pelata peliä ainakaan kuukauteen. Äitini äiti on todella huonossa kunnossa ja vaatii paljon hoivaa. Äitini käy hänen luonaan joka päivä ja viipyy siellä useita tunteja. Lisäksi hänellä menee töissä yleensä ylitöiksi. Vapaa-aikaa hänellä ei oikeastaan ole ollenkaan nykyisin. Meillä ei siis ole ollu tilaisuuksia pelata lainkaan. Meillä on myös muita pelejä kesken, esimerkiksi Yoshi’s Crafted World. Aloitimme sen pelaamisen viime vuoden maaliskuussa. Jäimme jumiin erääseen pomoon ja jotenkin se peli sitten unohtui. Pitänee senkin pelaamista joskus taas jatkaa.

Olen joulun jälkeen katsellut silloin tällöin Disney-elokuvia veljeni kanssa. Katsoimme tänään Leijonakuninkaan. Meillä olevista kahdestakymmenestä Disney-DVD:stä olemme katsoneet nyt yhdeksän. Minkähän sitä katsoisi seuraavaksi?

13.2.2020

Muokkailin tätä sivustoa ja sen ulkoasua tänään. Lisäksi poistin kaikki englanninkieliset sivut. No, eipä niitä ollutkaan kuin kolme kappaletta. Tarkoitukseni olisi keskittyä jatkossa suomenkieliseen sisältöön. Jos nyt edes jaksan ollenkaan mitään kirjoitella. Jospa joskus saisin inspiraatiota ja motivaatiota jostakin.

Psykoterapiaan liittyvää: Olen käynyt nyt yhden kerran psykologilla. Seuraava käyntini siellä on ensi kuussa. Virallinen terapia alkaa varmaankin syksyllä. Jos nyt pystyn edes siihen osallistumaan. Pakko-oireeni saattavat olla liian vaikeat osallistumiseen. No, sittenpähän sen näkee.

Maaliskuun puolessavälissä alkavat näköjään Formula ykköset taas. Tänä vuonna pitääkin sitten katsoa kisat TV:stä uusintoina ilmaiselta kanavalta. Koko kisan nähdäkseen pitää kai odottaa kisapäivästä seuraavaan päivään. Vanhassa, sittemmin irtisanomassani, kanavapaketissa kisat näki suorina. Uudistusten takia sitä kanavaa, jolla formulat ovat, ei enää saa siihen pakettiin. Pitäisi ottaa uusi kanavapaketti sen tilalle, että saisi oikean kanavan näkymään. Kuitenkin uuden paketin hinta on aivan liian korkea. Siinä on vain kolme eri kanavaa ja se maksaa kuussa kolmekymmentä euroa. En todellakaan halua maksaa noin paljoa noin vähästä, joten antaa olla. Minulla ei siis ole mitään maksukanavia tällä hetkellä. En oikeastaan katso TV:tä milloinkaan, joten eipä niissä olisikaan kovasti järkeä.